Täsmä -valmennus

Täsmä -valmennus rakentuu aina sinun tämän hetkisestä tarpeesta ja tavoitteista. Valmennuksen avulla saat selkeyttä ja vahvistusta omiin valintoihin sekä päätöksiin. Sinulla voi olla muutos edessä, haasteellinen elämäntilanne tai halu edistää omaa tavoitetta ja unelmaa. Valmennuksellisilla menetelmillä sekä harjoituksilla oman intuition äärelle, kaipaamasi vastaukset löytyvät helpommin. Kirkastamme tavoitteesi ja autan sinua löytämään toimivimmat ratkaisut näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Selvitämme tapasi ja rutiinisi, uskomukset sekä ajattelu- ja toimintamallit. Näitä muokkaamalla sinun on helpompi saavuttaa se mitä janoat.

Täsmä -valmennuksessa voimme rakentaa sinulle oman ainutlaatuisen valmennuskokonaisuuden, yhdistäen valmennusportaiden valmennuksista osia juuri sinun tarpeiden mukaan.

Täsmä -valmennus tarjoaa sinulle myös keskusteluapua ilman isompia tavoitteita. Miten tärkeää onkaan joskus vain löytää ihminen jolla on aikaa ja tahtoa vain kuunnella ja olla läsnä sinulle.

Tämä valmennus on sinulle

  • Joka kaipaat selkeyttä ja vahvistusta omiin päätöksiin sekä valintoihin

  • Jolla on akuutti haaste tai iso valinta edessä, kaipaat selkeyttä omiin ajatuksiin

  • Joka tiedostat, että tarvitset apua muuttaaksesi tuttuja toimintamalleja saavuttaaksesi haluamasi

  • Joka haluat yhdistää Valmennusportaat valmennuksista erilaisia kokonaisuuksia ja näin räätälöidä oman valmennuspaketin

Valmennukseni eivät ole perinteisiä valmennuksia. Valmennuksissani yhdistän meditaatio- ja rentoutusohjauksen valmennuksellisiin menetelmiin. Näin opit kuuntelemaan sisäistä ääntäsi, intuitiotasi vahvemmin.

Hinta:
74€ sis. alv tunnin puhelu.


Varaa oma valmennus


Tutustu myös muihin valmennuksiin