Yrityksille

"Kun ihminen kasvaa, yritys kasvaa"

Yrityksille räätälöidään paketit yrityksen tarpeiden mukaan. Paketeissa yhdistetään valmennukselliset työkalut, luennot sekä harjoitteet meditaatio- ja rentoutus harjoituksiin. Työntekijä, joka osaa vaalia omaa palautumistaan työpäivän aikana sekä sen jälkeen tuottaa yritykselle merkittävästi enemmän omalla työllään ja tehokkuudellaan. Tärkeää on myös jokaisen työntekijän taito johtaa itseään ja omaa tekemistään toteuttaen yrityksen strategisia linjauksia.
Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen menestyksen kulmakivi.


Henkilöstön palautumisvalmennus

Yksilövalmennusta työntekijälle
Valmennuksessa autan työntekijää johtamaan omaa palautumistaan sekä organisoimaan omaa työtään ja aikataulujaan. Kasvattamaan omia voimavaroja sekä tehostamaan omaa työntekoa. Valmennus tapahtuu etäyhteyksillä.

Kiinnostuitko yksilövalmennuksesta työntekijöille?
Jätä yhteydenottapyyntö niin palaan sinulle!


Esimerkkipaketteja työhyvinvointipäivään

Palauttava ja rentouttava Yin-jooga
Yin-jooga tarjoaa lievitystä stressiin, hiljentymistä ja rauhoittumista. Ohjauksen aikana ryhmä pääsee pysähtymään hetkeen, tekemään lempeää asanaharjoitusta sekä oppimaan rentouttamaan hermostoa ohjattujen hengitysharjoitusten ja kehorentoutuksen avulla. Ei tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Työkaluja palautumiseen työpäivän aikana
Teemme yhdessä erilaisia nopeita ja helppoja hengitys- sekä läsnäoloharjoituksia. Harjoitukset ovat sellaisia joita voi hyödyntää työpäivän aikana tai erilaisissa kuormittavissa tilanteissa. Harjoituksien tavoite on antaa työntekijälle keinoja katkaista päivä sekä antaa pieni hetki mielen ja aivojen levätä. Näin lisätä tehokkuutta ja energiaa loppupäivään.

Palautumalla menestyjäksi
Aloitamme rentoutusharjoituksella. Harjoituksessa aktivoimme parasympaattista hermostoa ja pääsemme nauttimaan rennosta ja palautuneesta hyvästä olosta. Tämän jälkeen lähdemme kartoittamaan jokaisen omaa palautumista ja palautumisen tarvetta tällä hetkellä valmennuksellisen luennon parissa. Jokainen saa oman työkirjan, johon pääsee heti täyttämään oivalluksia ja pohdintoja. Työkirja sisältää erilaisia tehtäviä sekä kysymyksiä. Lopuksi teemme yhdessä hengitysharjoituksen, jota voi hyödyntää jatkossa oman työpäivän aikana.


Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus