RR-coaching tarina


Riinu Ihalainen

RR-coaching - yrityksen perustaja ja valmentaja.

Muutama juttu minusta. Rakastan aamuja, auringonnousun näkeminen yhdistettynä aamukahviin on varma merkki siitä, että päivä tulee onnistumaan. Jokapäiväinen metsässä käynti on minun henkireikäni. Matkustaminen on intohimoni, rakastan käydä uusissa kohteissa ja tutustua eri kulttuurien ihmisiin. Tykkään hymyillä ja nauraa, paljon!

Perheeseeni kuuluu kolme eläväistä lasta sekä kainalossa viihtyvä koira.

Olen koulutukseltani radiojuontaja. Työskentelin 14 vuotta matkailualalla. Työhöni kuului markkinoinnin sekä tuotekehityksen tiimien vetäminen sekä kehittäminen.

Matkan varrella kerätyt opit

  • Palvelumuotoilu
  • Valmentava johtaminen
  • Markkinoinnin johtamisen tutkinto MJD™
  • Positive Psychology Practitioner™
  • Meditaatio- ja Rentoutusohjaaja HLF®
  • Mentaalivalmentaja, HLF® Mental Coach
  • Yoga Yinful® -ohjaaja
  • EFT Tapping -ohjaaja
  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, 60 op, HPI

Miksi RR-coaching syntyi?

RR-coaching syntyi halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja elämään elämää joka tuntuu omalta. Löytämään elämänilo ja päästämään irti kaikesta siitä joka estää olemasta aito, oma itsensä.

Vuonna 2020 elämäni muuttui täysin. Olin elänyt tuohon asti unelmaani. Kaikki oli sitä mistä olin aina haaveillut. Minulla oli ihana perhe, täydellinen koti ja työni oli motivoivaa. Tästä kaikesta huolimatta peilistä minua katsoi kahlittu, loppuun palanut sielu. Peilikuvassa olin kyllä minä, minun ääriviivani, kuoreni, mutta sisin puuttui täysin. Pyrkimys olla kaikessa täydellinen, niin äitinä kuin työntekijänä, oli ruoskinut minut totaalisesti rikki. Olin suorittanut, vienyt itseäni äärirajoille kaikessa, vailla lempeyttä ja rakkautta itseäni kohtaan. Olin unohtanut ja hylännyt itseni. Uupumus avasi silmäni. Tiesin, että minun oli pysähdyttävä, jotta löydän aidon itseni, sisimpäni.

Jätin urani, jota olin luonut vuosia. Päätin aloittaa matkan tuntemattomaan, matkan itseeni. Nyt oli aika luoda minut. Aloin tutustumaan itseeni paremmin ja aloin ymmärtämään kuinka kiero ajatusmalli minulla oli ollut, miten huonosti olin itseäni kohdellut. Halusinko näyttää lapsilleni tällaista esimerkkiä? Halusinko olla itseni pahin vihollinen? Nämä kysymykset avasivat minulle aivan uuden maailman.

Aloin huomaamaan kuinka tämä ei ollut yksin minun ongelmani. Joka puolella näin ihmisiä jotka veivät itsensä äärirajoille pärjätäkseen töissä ja kotona. Tunsin suurta paloa auttaa heistä jokaista. Halusin, että muidenkin silmät avautuisivat sille, kuinka kieroituneesti ajattelimme elämästä. Olemme tyystin unohtaneet sen, miksi me olemme täällä ja mikä on meidän elämän tarkoitus? Olla itseämme ja loistaa omaa valoamme. Ei suorittaa ja olla väsyneitä jatkuvasti.

Vietin aikaa metsässä, meditoin, luin erilaista kirjallisuutta ja nukuin paljon. Kun hermostoni alkoi rauhoittua, lähdin opiskelemaan positiivista psykologiaa. Tämän jälkeen halusin mennä aina vaan syvemmälle henkisyyteen ja ihmisyyteen. Lähdin opiskelemaan mentaalivalmentajaksi, meditaatio- ja rentoutusohjaaksi sekä yin-jooga ohjaajaksi. Halusin auttaa ihmisiä löytämään tasapainon elämään. Oppimaan palautumisen ja elämään nautinnollista elämää, ilman jatkuvaa suorittamista.

Aluksi valmentajana olin aivan innoissani erilaisista metodeista, kuinka elää hyvää ja tasapainoista elämää. Luin ja opiskelin koko ajan lisää. Aina tuli eteen uusi hyvä työkalu ja metodi jota lähdin innoissani testaamaan. Kokeilin ensiksi itselleni ja sen jälkeen asiakkaideni kanssa. Sekä itselläni, että asiakkailla osa metodeista toimi ja osa taas ei. Joitakin metodeita jaksoin hetken, joitakin pidempään. Aina silti palasin lähtökuoppiin. Päässäni pyöri koko ajan kysymyksiä. Miten saan autettua asiakkaitani kohti tasapainoista ja heille hyvää elämää? Kuinka löydän jokaisen asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivat tavat ja rutiinit palautua, löytää elämänilo ja tasapaino. Löytää lempeys ja rakkaus itseään kohtaan?

Me olemme kaikki erilaisia, ihania uniikkeja. Jokaisella on siis myös oma uniikki metodi kuinka elää hänelle hyvää elämää. Tämä pohdinta aukaisi silmäni. Siinä se. Palasin nettisivuilleni, joihin olin jo vuosia sitten kirjoittanut etusivulle:

"Sinussa on jo se kaikki, mitä tarvitset elääksesi sinulle hyvää elämää - se tarvitsee vain löytää ja vapauttaa"

Ja näin ymmärsin oman roolini. Minun tehtäväni on auttaa sinua rakastamaan ja hyväksymään itsesi sekä oppimaan lempeyttä itseäsi kohtaan. Tehtäväni on auttaa kuorimaan ne uskomukset ja lukot aidon itsesi tieltä, jotka pitävät sinut jumissa. Näin pääset koko ajan lähemmäksi ja lähemmäksi aitoa sinua, sitä jolla on kaikki vastaukset sinun hyvään elämään. Vain sinä tiedät millaisilla metodeilla ja työkaluilla pystyt elämään sinulle hyvää elämää. Vain sinä. Koettu elämä, traumat, ympäristö vievät meitä monesti hyvin kauas aidosta itsestämme, siitä joka tietää aina kaikista parhaiten mikä on sinulle parasta. Jotta voit elää sinulle hyvää ja tasapainoista elämää, sinun tarvitsee vain löytää ja vapauttaa itsesi. Siinä minä autan sinua ❤️

Mentaalivalmentajana - intohimoni on oivalluttaa sinua haastamaan omia ajatusmalleja ja niistä syntyviä toimintatapoja. Uskaltamaan kohtaamaan itsesi, valot ja varjot, sekä niistä tulevat tunteet. Opettelemaan olemaan rohkea ja seisomaan tukevasti omissa saappaissa. Valmennusmatkasi tulevat olemaan täynnä oivalluksia, hyväksyntää, armollisuutta sekä elämäniloa! Ilosta käsin saamme ihmeitä aikaan.

Energiahoitajana - haluan helpottaa matkaasi. Vaikeiden traumojen ja muistojen työstäminen puhumalla ja mielen tasolla on monesti raskasta ja paikoin haastavaakin. Saattaa olla, että emme edes mielessämme tiedosta traumoja ja uskomuksia, joita kannamme kehossamme ja alitajunnassa. Energioiden avulla vapautuminen ja lukkojen purkaminen voi olla nopeampaa ja helpompaa sinulle. Energiahoidoissa pääsemme työstämään saman aikaisesti montaa eri "tasoa" sinussa; fyysistä, emotionaalista, mentaalista sekä henkistä. Energiahoitojen avulla pääset lempeästi lähemmäs aitoa sinua, sekä huomaat nopeasti lisääntyneen hyvän olon, kun energiatukokset pääsevät avautumaan. Pääset myös lähemmäksi elämäsi tarkoitusta ja merkitystä. Energiahoidoissa hoidan energiakehoa korkeavärähteisellä energialla. Kanavoin korkeinta rakkauden ja valon taajuutta sinun korkeimmaksi parhaaksi. Sen kaiken mitä tällä hetkellä olet valmis vastaanottamaan ja mistä kaikesta olet valmis päästämään irti selkeytyy, avautuu ja vapautuu.

Lyhytterapeuttina - haluan sinun löytävän omat voimavarasi, kyvykkyyden ja pystyvyyden. Tulet huomaamaan kuinka et ole elämässäsi vain selviytyjä vaan olet oman elämäsi menestyjä. Sinulla on kaikki potentiaali ratkaista erilaiset elämän haasteet ja vaikeudet. Tulet tunnistamaan omat vahvuutesi, taidot ja tavat toimia itsesi puolella. 

Rentoutusohjaana - haluan ohjata sinua hengähtämään ja päästämään hetkeksi irti. Olemme tottuneet jatkuvaan suorittamiseen ja ainaisiin pyrkimyksiin mennä eteenpäin. Palautuminen, rentoutuminen ja hyvä olo ovat nykyaikana tärkeimpiä asioita, joista jokaisen tulisi pitää omassa arjessa huolta. Kun mieli pääsee rauhoittumaan, pääsee keho rentoutumaan ja palautuminen tapahtumaan. Rentoutusohjaajana haluan opastaa sinusta itsesi parhaan rentoutusohjaajan. Sinulla on taito rauhoittaa ja rentouttaa itsesi joka hetki, tilanteesta ja paikasta riippumatta.

Kun kuulet kutsun, kun tunnet tunteen - NYT ON AIKA - olen täällä sinua varten ❤️

Rakkaudella Riinu


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihini