RR-coaching tarina


Riinu Ihalainen

RR-coaching - yrityksen perustaja ja valmentaja.

Muutama juttu minusta. Rakastan aamuja, auringonnousun näkeminen yhdistettynä aamukahviin on varma merkki siitä, että päivä tulee onnistumaan. Jokapäiväinen metsässä käynti on minun henkireikäni. Matkustaminen on intohimoni, rakastan käydä uusissa kohteissa ja tutustua eri kulttuurien ihmisiin. Tykkään hymyillä ja nauraa, paljon!

Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme eläväistä lasta sekä kainalossa viihtyvä koira.

Olen koulutukseltani radiojuontaja. Työskentelin 14 vuotta matkailualalla. Työhöni kuului markkinoinnin sekä tuotekehityksen tiimien vetäminen sekä kehittäminen.

Matkan varrella kerätyt opit

  • Palvelumuotoilu
  • Valmentava johtaminen
  • Markkinoinnin johtamisen tutkinto MJD™
  • Positive Psychology Practitioner™
  • Meditaatio- ja Rentoutusohjaaja HLF®
  • Mentaalivalmentaja, HLF® Mental Coach
  • Yoga Yinful® -ohjaaja
  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, HPI (opiskelija)

Miksi RR-coaching syntyi?

RR-coaching syntyi halusta auttaa ihmisiä jotka etsivät tasapainoa arjen kiireen ja haasteiden sekä omien tarpeiden välillä.

Ajoin itseni tilanteeseen, jonka seurauksena kadotin tasapainon omassa elämässäni. Kuormitusta oli liikaa suhteessa palautumiseen. Olin jatkuvassa tekemisen tilassa enkä muistanut enää kuinka vain olla. Minulle totaalinen stoppi tuli uupumuksena. Korttitalo vain kaatui, jatkuva suorittaminen ja elämän hektisyys veivät elämänilon. Veivät sen ydinasian miksi meidän on tarkoitus elää, nauttien elämästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Uupuminen oli lahja minulle, koska silloin pysähdyin ja silloin lähdin etsimään vastauksia kysymyksiin omasta tasapainosta, palautumisesta sekä itsetuntemuksesta. 

Aloin kiinnostumaan enemmän ja enemmän siitä kuinka pysyä optimaalisessa vireystilassa eli tasapainossa. Tilassa jossa pystyn keskittymään tehokkaasti työhön ja tämän jälkeen vaihtamaan nopeasti rentoutumisen tilaan, jossa palautuminen tapahtuu. Näin ylläpitämään tehokkuuden ja energisyyden, ilman jatkuvaa ääripäistä toiseen menemistä. Vastauksien saaminen vaati lukuisia koulutuksia, kirjoja, oppimisen nälkää ja uteliaisuutta. Näiden kaikkien ohella, se myös vaati vain taitoa pysähtyä, hidastaa ja oppia kuuntelemaan itseäni.
Olen löytänyt oman tasapainon tilani, hyvän olon tilan. Tämä tila ei todellakaan ole stabiili, vaan se elää ja heilahtelee koko ajan. Siksi tärkeää onkin omata hyvät palautumisen taidot, jolloin meillä on taito palauttaa itsemme aina uudestaan ja uudestaan tasapainoon. Tämä on valmennuksieni perusta; tukea ja ohjata asiakas olemaan oman elämänsä ohjaksissa. Elämä on jatkuvaa muutosta; uusia tilanteita, muutosta, epävarmuutta. Tämän hyväksyminen sekä taitojen omaaminen joilla varmistaa oma tasapaino ovat avaimia hyvään elämään.

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmentajana intohimoni on oivalluttaa sinua haastamaan omia ajatusmalleja ja niistä syntyviä toimintatapoja. Luomaan uusia sinulle parempia rutiineja ja tapoja. Opettamaan sinua löytämään oman tasapainon tilan. Tästä tilasta päätöksien ja valintojen tekeminen on selkeämpää ja helpompaa. Uskaltamaan kohtaamaan itsesi, valot ja varjot, sekä niistä tulevat tunteet. Opettelemaan olemaan rohkea ja seisomaan tukevasti omissa saappaissa. Valmennusmatkasi tulee olemaan täynnä oivalluksia, hyväksyntää, armollisuutta sekä elämäniloa! Ilosta käsin saamme ihmeitä aikaan.

Rakkaudella Riinu


Tutustu tästä