Valmennus + Energiahoito

Valmennus + Energiahoito

Valmennus + Energiahoito on erittäin tehokas yhdistelmä päästä kohti haluttua päämäärää nopeammin ja helpommin. Valmennuksessa pääsemme keskustelemaan tämän hetkisestä tilanteesta, halutusta ihanne tilanteesta sekä asioista jotka ovat estäneet tavoitteeseen pääsemisen. Valmennuksessa käytävä keskustelu avaa sinua sekä alitajuntaasi vastaanottamaan uutta sekä vapautumaan vanhasta.
Valmennuksen jälkeen teen etäenergiahoidon, jossa energioiden avulla vielä työstämme energiakehoasi. Hoidan energiakehoa korkeavärähteisellä energialla ja kanavoin rakkauden ja valon energiaa sinulle. Puhdistamme, selkeytämme ja vapautamme kaiken sen minkä tässä hetkessä on aika vapautua. Energisoimme ja voimaannutamme energiakehoasi. Se kaikki mitä tällä hetkellä olet valmis vastaanottamaan on aika selkeytyä ja avautua sinulle ja se kaikki mikä tässä hetkessä on aika vapautua pääsee energioiden avulla vapautumaan. 

Joskus meillä saattaa olla niin kipeitä ja vaikeita traumoja ja muistoja menneisyydestä, että olemme kuin pyyhineet ne pois mielestämme. Ne kuitenkin elävät edelleen kehossamme ja jarruttavat meidän matkaamme kohti sitä mitä haluamme. Ne voivat olla uskomuksia ja negatiivisia ajatuksia itsestämme. Joskus nämä asiat eivät tule koskaan meidän tietoiseen mieleen ja tämän takia esimerkiksi pelkkä valmennus ei auta eteenpäin menemiseen.
Tämän takia Valmennus + Energiahoito on tehokas tapa vapauttaa itseä vanhasta ja luoda uutta tulevaa vapaana haitallisista uskomuksista ja traumoista joita kannamme mukanamme tiedostamatta.

Hinta:
120€ sis alv.
Sisältää 45-60min valmennuksen + 30-45min etäenergiahoidon.

Valmennus + Energiahoito tapahtuu puhelimitse, whatsappin videopuhelun tai Google meetin kautta. Mikä sinulle parhaiten sopii.

Varaa aikasi tästä ❤️


Tutustu myös