Energiahoidot

Energiahoidot

Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Löytämään aidon itsensä sekä oman tarkoituksen ja merkityksen tässä elämässä. Haluan auttaa asiakkaitani vapautumaan menneisyyden kahleista, asioista jotka pitävät heitä paikallaan ja estävät elämästä elämää joka heille kuuluu.

Olen itse paininut samojen asioiden äärelle. Tuntenut sen valtavan tarpeen ja halun tehdä jotain isompaa ja merkityksellisempää, jonka pelko ja epävarmuus ovat estäneet. Energiahoidot avasivat itselleni ne lukot jotka vielä estivät minua toteuttamasta omaa tehtävääni. Energiahoitojen ansiosta löysin oman voimani sekä ymmärryksen, että kaikki mitä olen aina hakenut ulkoa onkin koko ajan ollut minussa.

Itselleni valtava helpotus oli kun vihdoin ymmärsin, että minun ei tarvitse pärjätä ja kulkea tätä matkaa yksin. Eteeni tuodaan aina juuri ne oikeat ihmiset, jotka helpottavat matkaani. Muun muassa energiahoitajani olivat näitä! 
Ymmärsin kuinka tehokasta ja helppoa on vapautua ja avautua energiahoitojen avulla. Jokaisella hoitokerralla avautui myös oma lahjani tehdä energiahoitoja. Tästä alkoi myös oma matkani energiahoitajana.


Energiahoidon aikana tunsin kehoni eri kohdissa lämpöä ja pientä nipistelyä. Hoidon aikana mieleeni alkoi tulvia erilaisia muistoja lapsuudesta. Muistot olivat minulle kipeitä muistoja, tunsin oksetusta. Olo kuitenkin helpottui ja tuntui kuin hartioilta olisi painolasti tippunut. Hoidon jälkeen oli kevyt ja iloinen olo. Seuraavana yönä mieleeni tulvi lisää muistoja. Ohjeillasi sain ne vapautettua. Uskomatonta miten yhden hoitokerran aikana sain vapautettua paljon asioita joita olen yrittänyt monta vuotta käsitellä muilla keinoilla. - Nainen 41v.


Etäenegiahoidot

Energiahoidoissani hoidan energiakehoa korkeavärähteisellä energialla. Kanavoin korkeinta rakkauden ja valon taajuutta sinun korkeimmaksi parhaaksi. Puhdistamme, selkeytämme ja vapautamme. Energisoimme ja voimaannutamme. Avaamme sinun elämäntehtävän lahjaa. Sen kaiken mitä tällä hetkellä olet valmis vastaanottamaan on aika selkeytyä ja avautua sinulle. Hoito eheyttää, korjaa, tasapainottaa sekä voimaannuttaa niin mieltä, kehoa kuin sielua.

Energiahoidot teen etähoitoina. Etähoidot ovat paikasta ja ajasta riippumattomia. Olen yhteydessä sinuun ennen hoitoa. Hoidon ajaksi voit hakeutua mukavaan ja rauhalliseen paikkaan. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja rentoutua. Makoilla sängyllä tai olla itselle rentouttavassa ja mukavassa paikassa. Etäenergiahoito tehdään ilman yhteydenpitoa. Hoidon jälkeen lähetän sinulle ääniviestin hoidosta whatsappin kautta. Voit myös hoidon jälkeen kysyä viesteillä sinussa heränneistä asioista.

Asiakkaani ovat kertoneet hoidon aikana erilaisista fyysistä tuntemuksista. Lämpö, kihelmöinti, nipistely, kouraisut käsiteltävillä alueilla. Hoidon aikana mieleen voi nousta myös erilaisia muistoja, symboleita, näkyjä tulevaisuudesta. Erilaiset tunnelukkojen vapautumiset voivat tulla esiin itkuna tai nauruna. Hoidon aikana voi herätä myös epämiellyttäviä tuntemuksia, ahdistusta tai oksetusta, nämä tuntemukset kertovat siitä, että olet valmis vapauttamaan isoja lukkoja. Hoidon aikana voit kokea rauhaa ja rentoutumista. Jokainen hoito on aina erilainen. Jokaisella hoitokerralla vapautamme ja hoidamme sen mitä sillä hetkellä kehosta nousee. Kaikki mitä energiahoidossa tapahtuu, tapahtuu aina sinun parhaaksi. Tämän takia jokaisen kerran jälkeen olo voi olla erilainen. Jonkun kerran jälkeen hyvin energinen ja toisen kerran jälkeen taas väsynyt ja ehkä jopa surullinen. Jokainen hoitokerta vapauttaa ja eheyttää kerroksia joita olet valmis käsittelemään. Asioita ja tuntemuksia alkaa nousemaan pintaan ja se on aina hyvä merkki. Näin saat vapautettua asioita joiden on aika lähteä. Nämä voivat nousta heti tai esimerkiksi seuraavina öinä unissa. Jotkin vapautettavista asioista eivät nouse ikinä tietoisuuteen. Useasti asiakkaani sanovatkin, että jotain vapautui, en tiedä mitä, mutta olo on kevyt, rauhallinen ja luottavainen. Tässä juuri on energiahoitojen tehokkuuden salaisuus.

Tiedät kun on aika päästää vanhasta irti ja astua uutta kohti. Kohti aitoa sinua, jonka on aika tulla löydetyksi.
Jos tunsit kutsun niin ota yhteyttä 🤍

Hinnat:

Energiahoito 30 min - 45€ (varaukset sähköpostilla info@rrcoaching.fi tai viestillä 040 7050656)

Energiahoito 45 min - 60€

Energiahoito 60 min - 75€

Hinnat sis. alv 24%

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista tai tarvitset ajan nopeasti varaa aika viestillä, 040 7050656.


Varaa aikasi tästä ❤️

Mikäli kaipaat aikaa nopealla aikataululla, olethan yhteydessä puhelimitse numerooni 040 7050 656.


Tutustu myös tehokkaaseen Valmennus + Energiahoito