Rohkeuden Strategia

Rohkeuden Strategia -verkkokurssi

Miksi meidän pitäisi olla Rohkeasti Aitoja - mihin Rohkeuden strategiaa tarvitaan?

Rohkeuden strategiaa tarvitaan siihen, että meistä jokainen uskaltaa nousta vahvemmin omiin saappaisiin. Olla se kuka sinä ihan oikeasti olet! Ottaa sun koko potentiaali käyttöön ja elää elämää joka kuuluu sulle. Tehdä valintoja ja päätöksiä jotka palvelevat sua ja ovat sulle hyväksi.

Me eletään pääsääntöisesti meidän tietoisen mielen varassa, joka on 5% koko meidän potentiaalista, 5%. Eli se on se kaikki, miten me eletään meidän järjen äänellä. Loput 95% on meidän tiedostomattomassa mielessä, intuitiossa, alitajunnassa, sydämen äänessä. Meissä jokaisessa on siis jo se kaikki mitä me halutaan olla, mitä meidän kuuluu olla - meidän täytyy vain löytää ja vapauttaa se. Ja tämä on se juttu, mitä me rohkeuden strategian kurssilla lähdetään tekemään.

Kun me eletään enemmän omannäköistä elämää, ollaan onnellisia, me voidaan hyvin, tehdään päätöksiä ja valintoja, jotka ovat hyviä meille sekä meidän ympäristölle. Samalla siis ihmiset meidän ympärillä voi paremmin. Kun sussa valo syttyy, muutkin haluaa samaa ja lumipalloefekti on valmis. Sä pystyt omalla esimerkillä olla Rohkeasti aito, olemaan esikuva sun ystäville, sun perheelle, sun ympärillä oleville ihmisille, sun lapsille. Ja näin hyvä lähtee kiertämään.

Rohkeuden strategiassa, Rohkeasti Aito minä saavutetaan 3 tason kautta.

  1. Oman tasapainon tilan tiedostaminen

  2. Aidosta minästä, roolien ja kuoren alla

  3. Oman ainutlaatuisuuden esille tuomisesta ja jakamisesta muille

Tämän rohkeuden strategian avulla susta tulee Rohkeasti Aito!

Ihanaa, että sä olet siinä. Mä haluan nähdä kuinka sussa se valo alkaa loistamaan. Kuinka sä tulet löytämään sun ainutlaatuisuuden ja vapauttamaan sen.

Tervetuloa mukaan!
Rakkaudella Riinu


Maksuton Rohkeuden Strategia -minikurssi

Minikurssilla pääset tutustumaan kurssin sisältöön. Pääset tekemään harjoitteita jotka vievät sinut kohti Rohkeasti Aitoa sinua. Saat ihania maistijaisia mitä Rohkeuden Strategia -verkkokurssi tulee sinulle antamaan. Nappaa maksuton Rohkeuden Strategian -minikurssi ja aloita matka Rohkeasti Aitoa sinua.