Työntekijän valmentaja

Työntekijän valmentaja

Haluatko parantaa työhyvinvointia ja ennen kaikkea pitää huolta, että työntekijäsi jaksavat, ovat luovia ja motivoituneita. Uuden ajan yrityksissä työntekijä on kasvun mahdollistaja. Työntekijä joka mahdollistaa kasvun on luova, motivoitunut, idearikas sekä osaa pitää huolta omasta jaksamisestaan sekä palautumisesta. Työntekijällä on kyky johtaa itseään sekä omaa työskentelyään.

Valmennuksen aiheita työntekijän tarpeen mukaan

  • Eroon kiire -ajattelusta. Kuinka johtaa omaa työskentelyä sekä omia käytös- ja ajatusmalleja kiire-ajattelusta pois
  • Palautuminen. Opetellaan lyhyitä ja tehokkaita palautumisen työkaluja työpäivään sekä arkeen
  • Tavoitteellisuus. Työskentely kohti strategisia tavoitteita sekä isojen kokonaisuuksien ymmärtäminen
  • Vahvuuksien löytäminen, hyödyntäminen sekä kehittäminen
  • Työn merkityksellisyyden löytäminen. Flow sekä työnimu. Oman työn tuunaaminen.

Valmennukset toteutetaan puhelimitse tai zoomin välityksellä. Yhden valmennuspuhelun kesto 45 minuuttia.

Minusta

Valmentaja olen työntekijääsi varten. Kuuntelen, oivallutan, sparraan sekä ohjaan eteenpäin. Autan ottamaan vastuun omasta itsestään, toiminnasta sekä ajattelustaan. Meillä jokaisella on mahdollisuus olla juuri niin hyvä kuin haluamme. Mikäli meillä ei ole voimavaroja käytössä, emme ole löytäneet kaikkia resurssejamme, emmekä tunnista omaa potentiaaliamme emme voi loistaa. Haluan auttaa jokaista työntekijääsi loistamaan omassa työssään ja omassa tehtävässään. Olemaan paras mahdollinen versio itsestään.

Entisessä työssäni toimin erilaisten tiimien vetäjänä sekä kehittäjänä. Tässä työssä huomasin, että niin pitkään kuin työntekijällä on yksilökeskeinen ajatusmalli; yritys ei kehity, tiimi ei kehity eikä työntekijä kehity. Kun työntekijäsi hahmottaa yrityksen toiminnan kokonaiskuvan, oman työnsä merkityksellisyyden sekä itsensä johtamisen merkityksen, hän oppii loistamaan ihmisenä ja työntekijänä. Usko itseensä; omiin taitoihin ja osaamiseen, jatkuva halu kehittyä ja uudistua alkavat syntymään työntekijäsi perus tarpeeksi. Enää ei haluta tyytyä mihinkään vaan halutaan kehittyä ihmisenä ja työntekijänä. Näin myös löytyy työn merkityksellisyys; se kaiken ydin.

Tehdään se yhdessä

Tarjoa työntekijällesi apua. Autan häntä oivaltamaan ja pääsemään eteenpäin juuri sen haasteen kanssa mikä hänellä tällä hetkellä on. Jo yksi valmennuspuhelu voi auttaa pääsemään eteenpäin. Pääsemään kohti työntekijää joka antaa itsensä kehittyä, uudistua ennen kaikkea loistaa.

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus