Hyvinvointia kesään

Hyvinvointia kesään

Kesä on täällä 🧡 Anna itsellesi tai ystävällesi paras kesälomalahja - hetken pysähdys.

Kesä on ihanaa aikaa; aurinko paistaa ja lämmittää. Valo tuo ihanan kepeyden tunteen ja hymyn huulille. Saamme lomailla kesällä ja pääsemme irtautumaan arjesta. Kesän kunniaksi haluan tarjota sinulle edun, joka voi tehdä tästä kesästä parhaan ikinä!


Rentoutusohjaus 45 minuuttia - 22€

Rentoutusohjaus takaa sinulle palautumisen lomallasi sekä kasvattaa voimavaroja joita jälleen tarvitset kun arki alkaa. Voit istua laiturin nokassa tai makoilla nurmikolla. Antautua ihanaan ohjaukseen, jossa hermostosi pääsee rauhoittumaan ja mielesi tyyntymään. Ohjauksessa sinun ei tarvitse osata mitään, saat vain olla. Olla juuri sinä ja se riittää.

Ihana pysähdys, juuri tätä tarvitsin. Riinun ääni on ihanan tainnuttava ja rauhoittava. Kiitos 🧡 - Iiris


Täsmä -valmennus 60 minuuttia - 44€

Haluaisitko saada lomasi aikana selkeyttä ja vahvistusta omiin valintoihin ja päätöksiin. Sinulla voi olla muutos edessä, haasteellinen elämäntilanne tai halu edistää omaa tavoitetta ja unelmaa. Valmennuksellisilla menetelmillä sekä harjoituksilla oman intuition äärelle, kaipaamasi vastaukset löytyvät helpommin. Valmennuksessa ohjaan, haastan, kuuntelen ja kysyn. Kaikki vastaukset ovat jo sinulla, autan sinua vain löytämään ne.

 Jo yksi valmennuspuhelu auttoi hahmottamaan   tilanteeni. Vastaus oli koko ajan ollut selkeä, mutta   puhelun aikana kävimme läpi kaikki vaihtoehdot   sekä sain luottamuksen, että olen oikealla polulla.

 - Aava